Magnesium & Vit B Complex Caps 60 Credophar

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Credophar Magnesium- & Vitamine B Complex®
Een unieke samenstelling van zorgvuldig geselecteerde nutriënten, die ervoor zorgen dat u zich minder moe en vermoeid zal voelen. Deze formule helpt de tijdelijke stresssituaties onder controle te krijgen. Zo gaat u rustiger en met een meer ontspannen gevoel door het leven.

Magnesium is een onmisbaar mineraal bij tal van lichaamsfuncties. Ons lichaam is echter niet in staat zelf Magnesium aan te maken. Hiervoor moet het steevast een beroep doen op de inname via de dagelijkse voeding. Hiervoor is is Credophar MAGNESIUM- & VITAMINE B COMPLEX® het ideale hulpmiddel.


Mineraal voor het lichaam
Dankzij de hoge dosering van Magnesium Glycerofosfaat, een unieke vorm die snel én goed door het lichaam wordt opgenomen, draagt Magnesium toe tot een genormaliseerde werking van het zenuwstelsel. Tevens zorgt magnesium ervoor dat de spieren op een normale manier blijven functioneren. Dit geldt ook voor het hart, dankzij de toevoeging van Vitamine B1. De combinatie van de Vitaminen B2 en B9 zorgt ervoor dat uw bloed normaler gevormd zal worden en optimaliseert de instandhouding van de rode bloedcellen.

Kortom, dankzij Credophar MAGNESIUM- & VITAMINE B COMPLEX® gaat u voortaan niet alleen minder moe of vermoeid door de dag, maar het helpt ook je metabolisme te stimuleren en ondersteunt de normale psychologische functie.

Gebruik

2 capsules per dag, bij voorkeur voor de maaltijd met een glas water.

Samenstelling
Samenstelling per capsule % RI
Magnesium 170 mg 45%
Taurine 100 mg
Vitamine B1 2.2 mg 200%
Vitamine B2 2.8 mg 200%
Vitamine B3 16 mg 100%
Vitamine B5 6 mg 100%
Vitamine B6 2.8 mg 200%
Vitamine B9 400 µg 200%
Vitamine B12 3 µg 120%
Indicatie

Energie - Spieren - Zenuwfunctie - Botten

Gegevens
CNK3044864
FabrikantenCeres Pharma, Credophar
MerkenCredophar
Breedte76 mm
Lengte130 mm
Diepte50 mm