NAQI Face Protector Sport - 50ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

NAQI® Face Protector Sport biedt het hele jaar door een natuurlijke bescherming van het aangezicht tegen hitte, koude en wind tijdens buitensportactiviteiten.

Een formule met Ectoin®, een natuurlijk bestanddeel om de huid intens te hydrateren en te beschermen tegen externe klimatologische omstandigheden.
NAQI® Face Protector Sport is dermatologisch getest. Deze gezichtscrème beschermt de huid het hele jaar door tegen hitte, koude, wind en de negatieve effecten van uv–straling. Hij hydrateert de huid intens, vermindert roodheid en gaat een droog en trekkerig gevoel tegen.
Geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid.

  • Biedt bescherming van het aangezicht
  • Geschikt voor buitensporten
  • Beschermt tegen de negatieve effecten van wind, hitte, koude en UV op de huid
  • Kan het hele jaar door gebruikt worden
  • Beschermt en versterkt de natuurlijke huidbarrière
  • Intens en langdurige hydratatie
  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Dermatologisch getest
  • Hypoallergeen
Gebruik

Breng de Face Protector Sport aan op het gezicht en de hals en masseer in. Indien aangewezen vervolledig uw gezichtsbescherming door een zonnecrème aan te brengen.

De gezichtscrème mag meerdere malen per dag aangebracht worden.

Bevat geen spf.

Samenstelling

Op basis van Ectoin en shea butter om de huid te beschermen, intens te voeden en te hydrateren. Bevat geen spf.

Indicatie

De NAQI® Face Protector Sport biedt het aangezicht bescherming tegen wind, koude, hitte, de negatieve effecten van UV-straling en externe stressfactoren.

Gegevens
CNK3379526
FabrikantenNaqi
MerkenNAQI
Breedte40 mm
Lengte37 mm
Diepte116 mm