Gezondheidsnieuws

Ontdek het laatste nieuws en de beste tips voor een gezonde levensstijl op onze overzichtspagina met gezondheidsnieuws. Hier vindt u een verzameling blogberichten en artikelen over alles wat met gezondheid te maken heeft, van voeding en fitness tot geestelijke gezondheid en ziektepreventie. Blijf op de hoogte van de laatste trends en inzichten en zet vandaag nog de eerste stap naar een gezonder leven.

Blog artikels 157-161 van 161

Pagina's
Sorteer op:
Noodcontraceptie

Noodcontraceptie

Het doel van een spoedcontraceptie, ook de morning-afterpil genoemd, is een ongewenste zwangerschap te voorkomen na onveilige seks.

Wat is maagzuur?

Wat is maagzuur?

Maagzuur is een heel frequente aandoening die optreedt wanneer de maaginhoud terug in de slokdarm terechtkomt. Maagzuur of brandend maagzuur wordt ook wel reflux genoemd, maar eigenlijk is deze term enkel van toepassing als de zure maaginhoud terugvloeit.

Wat is eczeem?

Wat is eczeem?

Eczeem is een huidaandoening, gekenmerkt door jeukende en ontstoken plekken. Het is ook bekend als atopische dermatitis of constitutioneel eczeem, omdat dit de meest voorkomende vorm is.

Babymelk

Babymelk

Kies je ervoor om geen borstvoeding aan je baby te geven ? Geen probleem, commerciële babymelk tussen 0 en 6 maanden is volledig aangepast aan zuigelingen.

5 tips voor een goede nachtrust

5 tips voor een goede nachtrust

Een goede nachtrust is enorm belangrijk voor je gezondheid. Helaas is dit niet voor iedereen even gemakkelijk. Heb jij last van slaapproblemen? Gelukkig zijn er enkele eenvoudige tips om je nachtrust te verbeteren!

Pagina's