Korres Kb Douchegel Bergamot & Peer 40ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Deze naar Bergamot Peer geurende, romige douchegel heeft een vochtinbrengende werking en helpt het natuurlijke vochtgehalte van de huid op peil te houden met behulp van Tarweproteïnen. Met Active Aloe, rijk aan vitamine C, vitamine E, zink en antioxidant-enzymen, wordt het immuunsysteem van de huid versterkt. Bovendien helpt Actieve Aloë, dankzij zijn vermogen om de collageen- en elastinesynthese te stimuleren, de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen.

Details
CNK3257995
FabrikantenGreendock
MerkenKorres
Breedte30 mm
Lengte27 mm
Diepte99 mm