l Taurine 1000 Comp 60 Pharmanutrics

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

L-taurine 1000 is een voedingssupplement met een brede werking. Zo ondersteunt het de glucosestofwisseling bij diabetici. Diabetici hebben vaak een lagere taurine-spiegel. Extra L-taurine houdt de glucosespiegel lager en verbetert de gevoeligheid voor insuline. L-taurine is het meest voorkomende aminozuur in de witte bloedcellen en heeft een positieve invloed op het afweersysteem. Bij hart- en vaataandoeningen speelt L-taurine een belangrijke rol omdat de cholesterol verlaagt. L-taurine houdt de vaatwand proper en vermindert de kans op trombose. Het zorgt ook voor een betere ontgifting en beschermt lever en gal. L-taurine beïnvloedt het cortisolniveau en heeft een verlagende invloed op stress. Als motor van de belangrijke neurotransmitter GABA heeft het mee een remmende invloed op angst en zorgt het voor rust. L-taurine heeft bovendien een hoge biologische beschikbaarheid en wordt optimaal opgenomen door het lichaam. L-taurine 1000 is een multifunctioneel supplement dat op een natuurlijke manier de gezondheid ondersteunt.

Gebruik

1 tablet per dag

Samenstelling

L-Taurine 1000 mg

Indicatie

GlucosestofwisselingOntgifting Anti-oxidant Galzuren Immuniteit

Gegevens
CNK3142742
FabrikantenPharmanutrics
MerkenPharmaNutrics
Breedte60 mm
Lengte58 mm
Diepte101 mm